logo
Sluiten

 

Behalen MVO certificaat versie 3.0

Met trots kunnen we u kennis geven , dat van Schoonhoven Infra bv het MVO certificaat heeft behaald voor onderstaand aspecten

MVO-managementsysteem voor het managen van de ontwikkeling en invoering van beleid op
MVO-thema’s in samenspraak met stakeholders in de Technical Area.

 

Samenwerking met ROC Midden Nederland

Hybride en in co-creatie is één van de pijlers in de onderwijsvisie van ROC midden Nederland. Levensecht leren in projecten van bedrijven, dat is precies waar deze studenten Civiele techniek mee bezig zijn. Eén dag per week is deze groep studenten aan het werk op locatie bij van Schoonhoven Infra te Leusden, de rest van de week werken ze op school verder aan de opdrachten. Wat deze samenwerking extra bijzonder maakt is dat meetgegevens worden verzameld door gebruik te maken van de hypermoderne en net op de markt verschenen 3D-360 graden meettechniek van MW Holodeck. De verzamelde data- gegevens uit deze metingen bevinden zich op absolute coördinaten, waardoor de huidige (IST) en gewenste (SOLL) situatie accuraat en efficiënt inzichtelijk kan worden gemaakt.

Meten is weten en gissen is missen. MW Holodeck voegt daar Begrijpend kijken als kracht aan toe. Met Augmented- en mixed reality wordt de huidige en gewenste situatie in beeld gebracht. Fantastisch om te zien hoe deze studenten worden meegenomen in de verdere ontwikkelingen van de 3D-360 graden meettechniek door MW Holodeck.

Bredewold communicatienormgevers © 2020. Alle rechten voorbehouden